TV-bönderna

TV-böndernas nya säsong är igång – på ny plats

Vårt eftersnack av Bonde söker fru fortsätter även denna säsong men på ny webbplats. Från och med nu hittar du alla avsnitt av podden på http://land.se/tv-bonderna/ eller iTunes/Google Play ...

TV-bönderna

bonde-soker-fru

Avsnitt 13: Kärleksflipp och klippflopp

Vad är motorn i ett förhållande och hur smärtsamt kan ett avslut bli? TV-bönderna analyserar hopp om framtida kärlek hos Daniel och Alexandra och funderar över vad kroppsspråket säger.

Vi går också loss på idéer om vad som väntar Stefan efter succén i Bonde söker fru, analyserar mysteriet Markus och undrar om Pontus äntligen har mött sig själv.

TV-bönderna

livsprojektet

Avsnitt 12: Livsprojektet

Kärleksresor som flammar och hjärtan som slår dubbelvolter, eller?
Bönderna ska nu lära känna sina valda partners lite närmare men frågan är hur det går. Är Marcus och Isabell på samma ställe i relationen och vad händer med Pontus när tävlingsmomentet har försvunnit?
Stefans relation ser ut att gå på räls men vad döljer sig bakom fasaden och vilka varningstecken anar TV-bönderna hos Daniel och Alexandra?

TV-bönderna

Foto: Daniel Ohlsson/TV4.

Avsnitt 11: Storbröllop och dubbelgångare

Slutvalen är gjorda och kärleken har drabbat bönderna, eller?
Marcus har haft fler chanser än någon tidigare deltagare, Pontus val kanske inte vann högsta vinsten och Daniel verkar helnöjd med sin kärlek. Stefan däremot verkar ha drabbats av två kärlekar…
TV-bönderna gör en insats i kärlekens tecken!

TV-bönderna

karlek-under-ytan

Avsnitt 10: Kärlek under ytan

Som aldrig förr har det badats i den här säsongen av Bonde söker fru. Men vad är det som bubblar under ytan? TV-bönderna tittar närmare på Marcus och Pontus baddejter och funderar på vem det är som faller för vem.
Hos Daniel är valet klart. När det ska lagas lasagne kan allt ställas på sin spets och hur var det egentligen med romantiken?
Stefans kärleksbomb var det inte heller någon som missade. Logdansen fick ett snöpligt slut och TV-bönderna har ett avslöjande om kärleken Hanna.

TV-bönderna

Stefan-Hildingsson

Avsnitt 9: Kärleksblixten

Nu börjar det bli klart vilka tjejer som böndernas hjärtan klappar lite hårdare för. Men det visade sig inte vara helt enkelt. TV-bönderna djupanalyserar dramat hos Daniel och funderar på om bekräftelsebrist bidragit till stämningen hos honom.

Marcus verkar noggrant ha följt en kärleksplan, både med och utan munskyddet. Nu kan TV-bönderna avslöja varför han delvis dolde ansiktet i förra avsnittet.

Hos Stefan slog kärleksblixten ned och lyste upp hela rutan. Vi funderar kring det uppenbara valet vid brädhögen. Och hos Pontus var det svåra kval mellan tjejerna och hästarna. Men varför tvingades han att välja?

TV-bönderna

maskbonden

Avsnitt 8: Känslorna bakom masken

Är det alltid bra att få det man önskar sig? TV-bönderna ställer sig frågan och tittar närmare på Pontus val av tjejer.
Hos Marcus flyttade ytterligare en tjej in. Men vad han verkligen känner är svårt att tyda. TV-bönderna gör ett försök och funderar på hur stor inverkan ett munskydd kan ha.
Stefan gjorde ett modigt val. Men hur kommer hans blivande förhållande att se ut? TV-bönderna tittar också närmare på stämningen hemma hos Daniel. Är det kanternas form som gör det?

TV-bönderna

hamburgare Stefan

Avsnitt 7: Hamburgerstönet

Går bönderna i ”Pontusfällan”? Och hur påverkar ett hamburgertugg stämningen? TV-bönderna funderar kring bordsskick, produktionsmiss och var Daniels och Marcus hjärtan hör hemma. Missa inte veckans spännande analyser av Bonde söker fru!

TV-bönderna

Skärmavbild 2015-10-28 kl. 15.16.28

Avsnitt 6: Sanningen bakom regelförändringen

Var det årets första kyss i Bonde söker fru som hängde i luften hemma hos Daniel i kväll? Podden TV-bönderna analyserar och bjuder på skvaller som kan förklara vad som ligger bakom årets regeländring på Marcus gård.

TV-bönderna

Avsnitt 5: Revanschen

Det blev ett pirrigt återseende när brevskrivarna kom hem till bönderna. Nytt hopp fick Marcus ögon att glittra och Stefan rördes till tårar. Men vad är egentligen på väg att hända hemma hos Daniel? Och är en ny storskräll på uppsegling hemma hos Pontus? Podden TV-bönderna analyserar stort som smått efter veckans avsnitt av Bonde söker fru.